27/6-08 fredag

så vad det de här med att skriva blogg. Vilket ja ska erkänna att jag inte är bäst på och inte heller på att komma ihåg att skriva den. men jag gör så gott jag kan. Veckan har gått jätte bra vart konstigt väder så vi alla har varit lite hängiga men började bli lite bättre igår.

jag mår inte så jätte bra just nu varit mycket med allt flytt och sen ska ja ju troligtvis om allt går som det ska bli mamma till nästa år. haft lite problem med illamånde och tröthet mm. Flytten går bra och vi börjar måla och fixa i nya huset på tisdag men till efter helgen ska allt vara inflyttat och klart. jag hoppas bara jag kan hjälpa till lite =).

På dagis rullar ju allt på som vanligt och snart kommer Chris äntligen att börja hos oss ska bli så kul... jag försöker vara på dagsi så mycket jag kan, tar iallafall morgon passen så ni får se mig lite. Men är det något så nås jag fortfarande på min mobil dygnet runt bara att ringa om ni har frågor..

På måndag kommer en ny liten kille blir en rottis denna gång. Ska börja hos oss på heltid ska bli jätte trevligt och kul att få lära känna honom. Efter sommaren är det fler nykomlingar som kommer. Bland annat en vatten-hund, golden valp(tik) och sen en stor bjäse också kommer inte ihåg rasen. men typ en wille =) alltid lika kul me björnar.... Tror vi har ev en staffe på ingång också men allt sånt märker vi ju när vi slår upp dörrarna efter semester stängt.

Som sagt snart är det dags för dagis att ta semester, ska bli kanska skönt har en hel del att fixa på dagis som ni säkert har märkt så fixas det för fullt redan. ska måla och bygga lite sen ska ja ta in lite leksaker mat och godis.

Nu är det dags för mig att att börja jobba lite kl är nu 9. hoppas ni alla får en jätte skön helg så ses vi snart igen.. kram kram på er alla....












RSS 2.0