full fart framåt

veckorna bara rullar förbi så lite tid men så myckat att fixa och trixa med =(.  Men allt på dagis går bra, i veckan började lilla gigas på dagis och honom är det full fart på. Sitter med atlas som vart av med sin rumskamerat stella igår då stella ska flytta till gärdet..  men genast kom gigas och tog över leker lika mycket och är lika tokig som lilla stella =)....  

Vi har fått en ny inhoppare som heter matilda ska se till så hon är med någon öppning eller stängning så ni har chansen att säga till.. Matilda kan öven hon ställa upp som natt matte om man vill åka bort över en helg eller längre..

mina föräldrar finns också självklart till för er också.. stor inhängnad tomt på 1000kv och en stor villa på 200kvm  väldigt snälla och hundkunniga. man blir dock väldigt borskämnd när man är där. finns inte så många regler.. men så är det väl alltid när man kommer till mormor och morfar vilket det nästan blir här... =)

Snart är det dags för att bestäma hur man vill ha det med sin avgiftfria månad nästa vecka.  tänkte så här i år att alla får skicka ett mail när man vill ha så är det som vanligt först till kvarn och högst 3 kunder per månad.. men en lapp om detta kommer delas ut.

vi har börjat lyxa till det lite vid matningen lite god topping blir det vissa dagar nu och det lovar jag att det uppskattas verkligen av alla.. Dom äter som aldrig förr och inte mycket behöver man toppa med lite smulor bara. förra veckan blev det ungnspannkaka som fröken jessica hade lagat och denna vecka blev det köttbullar.  fisk är även jätte poppis =)....

Promenaderna är inte jätte långa just nu men vädigt intensiva då alla nya hundar från i sommras nu ska skolas in. blir nya grupper och fler hundar. Allt går jätte bra men visst kan valparna ställa till det med lite trassel här och där. men med lite jobb och en massa tid så blir allt bra.

vi har haft hundar som gott och börjat nu den senaste månaden och en på väg in. men som det ser ut nu har vi 3 lediga platser men det kan ändras snabbt.

vi fröknar vill passa på att tacka för alla fina sängkläder verkligen jätte snällt, det behövs alltid. tusen tack =).

glöm inte bort om det är något ni undrar över så boka gärna ett kvartsamtal eller ring på dagismobilen eller till min (maddes)

Vi har glömt kameran hela tiden men nästa vecka ska vi försöka hinna med att slänga in lite fina bilder också....

ha det så bra så ses vi på dagis

massa kramar  /////  dagisfröken madde 

välkomna

måste bara passa på att säga hej och välkomna till alla nya vovvar

albin
leo
leon
maggie
nelly
atlas
alfons
stella


jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas hos oss på hundriket.

idag är det kanon väder och kan tänka mig att en hel del hundar vill ta sig till rasthagen och springa runt och härja lite. för dom som inte vill eller kan följa med blir det en härlig promenad i höstvädret. så fint med alla löven alla färger ska försöka ta lite fina bilder nu när marken är täckt med alla dessa underbara färger...

 

skriver mer på fredag och lägger in lite bilder

nu är det dags att jobba på.


RSS 2.0