Sista veckan innan semestern!

Nu är det varmt och skönt ute samtidigt som det är svalt och gott inne på dagis. Många hundar har tjuvstartat semestern så den här veckan har vi cirka 10 hundar. Lugnt och skönt, även om vissa tydligt saknar sina lekkamrater. De flesta hundarna tycker det är lite för varmt för långa promenader så vi försöker anpassa oss efter vad de orkar och sedan hitta på skojiga saker inomhus istället.

I fredags förra veckan släpade jag (Fröken Linda) och Fröken Jessica med oss ett gäng voffar till CRTs djuraffär som ligger i högdalens industriområde. Där handlade vi lite saker och för pengarna som blev över köpte vi lite smaskiga karameller.


Hela gänget väntar snällt på fröken Linda som är inne i gottebutiken.
Känner ni igen alla vid det här laget? Lämna namnen från vänster sett
så väntar ett fint pris till vinnaren ;-) (Obs! Fuska inte!)



Den som väntar på något gott....

Förra måndagen tyckte vi fröknar att det var lite väl varmt och ville åka och bada. Men vi kända att vi hade lite för många hundar för att ta dem på tunnelbanan och åka till en sjö... så vi grubblade en stund och byggde sedan en POOL =)



Efter lite slit och släp så hade vi oss en liten pool. Då fick alla hundar promenera för att sedan få svalka av sig i poolen. Till vår stora besvikelse tittade hundarna på oss och undrade om vi var galna... så det slutade med att det bara var Jessica och jag som svalkade fötterna. Men OJ vad skönt det var!

GLAD SOMMAR PÅ ER ALLA!!!!!

kramar/ Linda, Jessica och Carin

RSS 2.0