händer det grejer

vi har fått lite nya hundvänner på dagis chase,vicki,molly,locke är tillbaka efter 2 år, frasse och sist lill leo. varmt välkomna till oss på hundriket vi ska göra allt för att ni ska trivas...  

jessica lämnar oss och vi kommer sakna våran fina fröken jätte mycket men hoppas hon har haft det bra hos oss och att nya äventyr väntar men vi vet också att hon och melvin (jessicas vovve) kommer komma och hälsa på.

vi ger ett varmt välkomnande till våran nya (fröken) christan som kommer ta över jessicas plats men dock inte grupp utan jag har slagit ihop jessicas och min grupp till en. Christian är en mycket erfaren hundmännsika och kommer snart att berätta lite om sig själv. jag ser fram emot att få jobba ihop med christian har har mycket att visa oss och jag ser fram emot att lära mig massor....

min grupp idag består av

maximus merlot leia molly sixten albin wille vicki selma yoyo wilma  går hur bra som helst och vi har så skoj bilder och massa blogg inlägg kommer till nästa månad då vi kommer att skriva minst varanan dag både jag, fröken carin och fröken christian.

just nu har vi också praktikanter douglas som har varit här i 6månader sen har vi nisse som varit här i månader och leno som började i måndags 19/9.

ring eller maila om ni har några frågor

mvh fröken madde

Fröken Jessica ger sig ut på nya äventyr

Hej hej! Fröken Jessica som skriver. Här var det tomt! På dagis rullar det på som vanlgit efter semestern och vi har fått in några nya kompisar. Så vi hälsar Frasse, Chase, Vickie och Leo välkomna.

Anledningen till att jag skriver är att jag (jessica) ska sluta jobba här på dagis. Veckan som kommer blir min sista vecka. Det har blivit dags att gå vidare och jag är otroligt glad över de erfarenheter och kunskaper jag fått med mig i ryggsäcken.  Jag har lärt känna era hundar under 1,5 års tid och både jag och Melvin (min egen vovve)kommer sakna alla jättemycket! Får helt enkelt dyka in lite då och då och få en puss eller två. Så nu den sista tiden får jag mysa lite extra.

Ha det så bra!

kramar Jessica och Melvin


RSS 2.0