Onsdag 25 November

Har ni lagt märke till dom två ramarna på entrébordet? Om inte, kika dit!
Där har nämligen våra julerbjudanden kommit upp. Värt att titta på..

För övrigt går allt på som vanligt på dagis. Det har dock varit en extra rörig vecka hittills med extra trotsiga hundar, men vi fröknar kämpar på med tålamodet och får ibland stanna upp och räkna till tio för att lugna nerverna. Det går bra.

Ha det bäst så syns vi på dagis! /Fie


Yo-yo och Zaki som myser i bädden tillsammans.

Måndag 16 November

Hej!
Ja, och så var det det här med bloggen.. vi måste verkligen skärpa oss och lära oss att uppdatera oftare! Vi vet.. och vi ska verkligen försöka.

Det går framåt på dagis, många nya hundar rullar in fortfarande.
Nova - Rottweiler-tik
Hector - Ridgeback-hane
Balto - Alaskan malamute-hane
Musse - Staffe/bordercollie-hane

Grårusket har kommit till oss och allting tar ungefär dubbelt så lång tid. Täcken ska på innan utgång, magar och tassar ska torkas vid ingång. Desto mysigare måste vi hålla det inomhus, men det tror jag vi lyckas med. Det är ingen som vill gå ut när det är dags för promenad! :D Jodå.. några enstaka som kommer frivilligt till dörren..

Inför jul har jag och Linda planer för lite extraerbjudanden för att underlätta för er under all stress som julen innebär.. men mer info kommer inom kort!
Dessutom håller vi på och filar på en mapp som vi ska fylla med smått och gott, som ska få ligga på bordet i entrén som sen är tillgänglig för alla att titta i. Den ska bl.a fyllas med allmän information som dagliga rutiner och regler, bilder på hundarna och vilka rum dom sitter i, foderinformation och övriga tjänster.
Så håll ögonen öppna för en fin mapp liggandes på bordet i entrén, inom kort!

Vi ska försöka att fortsätta hålla er uppdaterade nu.

/Fröken Fie


RSS 2.0