Fröken Linda har ordet.

Hej allihopa!

Jag vet att fröken Fie skrev i något blogginlägg för alldeles för länge sedan om en dagis-info-häfte som skulle dyka upp på bordet i entrén. Tanken var väldigt god men det betyder ju inte att den blev av just då, även om vi båda hade massor av idéer för häftet. Jag kan nu berätta för er att den är på gång, ÄNTLIGEN!
Tanken är att allt man behöver veta om dagis ska få plats, kanske mest för nya hundägare men också saker som kan vara intressant för er rutinerade. Så har ni lite tid över så kika gärna... Målet är att den ska ligga redo vårt Öppna Hus börjar, alltså söndagen den 22 augusti klockan 13:00.

Nu har det hamnat ett Sommarbrev på era krokar i entrén. Visserligen är det ett par veckor kvar tills vi stänger men många har redan börjat smyga iväg på semester så då var det lika bra att dela ut breven nu.

Kan också berätta att jag på fredag morgon ska åka till gotland för en lite bröllopsweekend. En kompis och hennes blivande man har bestämt sig för att gifta sig på den underbara ön, så jag kommer vara ledig fredag och måndag för att hinna njuta ordenligt av festligheten. Men mina små vovvar lämnar jag i trygga hänger så oroa er inte. In-hopparen Christofer kommer ta väl hand om mina ögonstenar (eller är det era? :-p).

Till sist... Vissa har av Madde fått höra om mitt knasiga ben. Kan säga att prognosen var korrekt och att botemedlet är i min ägo, så snart ska jag förhoppningsvis ha två välfungerande ben igen =)

Ha en underbar helg!!!


Underbar dag

idag har det varit en underbar dag för nästan alla på dagis finns få som vi lider med för att det blir lite för varmt. stakars yaya för lite svårt att andas och orkar därför inte gå långt och samma sak gäller våran bjäse wille på över 80kg tungt att bära i denna värmen.

På fm vart det promender som vanligt fast långsamma och inte riktigt lika långt för alla. men på fm stack jag iväg med några från min grupp som kan vara lösa utan att rymma och ställa till med för mycket bus. Vi fick skjus av mickis som gör våran hemsida även hon tog med sig två vovvar sina egna. Lotus som vi träffat förut på toppen och nya tillskottet ecco. Två super fina killar som funkar toppen i min lilla flock dom vart en i gänget.

Vi åkte till ågesta gick en bra bit in i skogen preics in till klipporna vid vattnet och där släppte vi alla vilddjur =). vad kul dom hade mikaela stod för fotograferingen medans jag bara vart blöt och såg orolig ut när alla simmade långt ut och hoppade från klipporna. 

Jag hade med mig Maximus,Merlot,Yo-Yo,Scilla,Leia, min Jessie.

för första gången badade maximus frivilligt, va super kul att se. Scilla simmade också inte lika frivilligt men när hon väl var i tyckte hon det var helt oki.  När utflykten började närma sig sitt slut vet jag inte vem som var blötast jag, mickis eller hundarna =).....

Här kommer lite bilder från Ågesta
fotograf Mikaela



 

 




















Trött, tröttare. tröttast!

Det är nog väldigt sällan som ni får uppleva det totala lugn som kan infinna sig här på dagis. De stunder när man själv har svårt att hålla ögonen öppna när man sitter mitt i en sövande kör av snarkningar. Idag när ett gäng rullade ut passade jag på att smyga runt bland snarkande hundar och fota lite. Visst är hundar (precis som barn och män) sötast när de sover ;-)


Lukas, Bellman och Yo-Yo även kallade trött, tröttare och tröttast!



Maximus sträcker ut sig i sin soffa.



Finaste Loke gosar med lakanen som vi ärvde efter fröken Sandra.



Wille, vår älskade snarkningsmästare.



Shakira lyckades hitta en bekväm sovställning uppe på två gamla soffkuddar.



Yaya kurade ihop sig i buren.


Även Sixten slappade ordentligt.



Goaste Bellman försökte överrösta Willes snarkningar.



Vem vill inte krypa upp bredvid Yo-Yo när han sover så här sött?



Lukas orkade i alla fall titta upp lite,

och Saga orkade till och med lyfta på huvudet.



Det blev ett par bilder, och visst smittar tröttheten av sig!
Så om ni kryper upp i soffan och tar en powernap, det har ni säkerligen förtjänat!

Kram kram/// fröken Linda


RSS 2.0