Bilder

 
     

Torsdag 15 Oktober

Fröken Lindas bloggdebut

Som sagt, dagis är verkligen i full rulle.
Sedan Madde skrev senast har ytterligare ett par hundar börjat.
Domino - rottis
Agnes - rottis
Elsa - labrador
Sussie - blandis
Maya - dvärgpincher

Så det är fortfarande fullt upp för oss fröknar att lära våra nya godbitar hur man uppför sig på dagis, men det är bara roligt eftersom det är en hög charmtroll.
En ny extrafröken har blivit introducerad på dagis, Pernilla. Det ryktas om att det kommer komma upp en presentation om henne på hemsidan så ni får läsa mer om henne där så småningom.

Förra veckan kom min vovve Oscar på besök. Eller ja, Oscar är väl egentligen min mammas hund. Men det var jag som fick mamma att köpa just honom och sedan tillbringade vi hans första år tillsammans, nästan dygnet runt, så vi har ett speciellt band han och jag.
Nu har det funkat så pass bra för honom på dagis, plus att det är bra social träning för honom. Med detta i åtanke och att det dessutom är älgjakt där han vanligtvis bor så kommer han få stanna i ett par veckor tills lillmattes stora glädje.

Dagisets tvstjärna

Nu har vi en tvstjärna på dagis. Det är Lukas som på söndag 18.00 har sin tvdebut i Barnkanalen. Ett litet tvtips till alla hundar, hussar och mattar! Fröknarna kommer iallafall stolt sitta klistrade vid tvn.
Sedan får vi se om Lukas vill skriva autografer till de som vill ha ;)


RSS 2.0