Fredag den 30 mars

 

Nu är sista dan på dagisveckan. Vi får sen om solen vill visa sig idag. Sen har det blev lite ändringar i grupperan. Jag har bytt med Lena så hon har nu Lill-Leo och jag har nu Stor-Leo. Så jag välkommen Stor-Leo till min grupp. Jag Har glömt att ta lite bilder den här veckan. Men jag hoppas att jag kommer ihåg och ta lite blider idag.  Ha en bra helg nu så ses vi nästa vecka.

GLÖM EJ ATT VI STÄNGER KL 15.00 TORSDAG DEN 5E MARS

/Carin


Torsdag

Nu är veckan snart slut och den har bjudit på långa promenader med allt ifrån strålande sol till som idag hagel! men solen tittade snabbt fram igen som tur var.
Lät hundarna springa en stund i rastgården när vi ändå gick förbi där. Fick några fina kort :)




Doris, Albin och Locke





Coco och Lill-Leo vilar



Albin och Doris aka Dorran



Fina Locke




Stor-leo och Albin


//Lena





Måndag


Nu har våren kommit och vi är ute mest hela dagarna i solen :)



Coco



Albin




Coco och Zelda





 Halva gänget. Inte en enda kollade mot kameran :P


//Lena

Fredag den 26 mars

 

Å vad dagarna går fort. Den här veckan vi fått mycket sol och sköna långa promenader. Vi är ute hela tiden och alla hundar tycker det är kul. I min grupp har vi varit mycket i skogen. Jag ska försök gå till rasthagen nästa vecka så dom leka och det kul lite. Blider kommer under dagen
Ha en bra helg så ses vi nästa vecka

// Carin


Måndag



Nu har chefen varit snäll nog och gett personalen kameror så bloggen kommer uppdateras kontinuerligt.  Jag invigde kameran inomhus eftersom det inte blev så bra bilder i snöstormen. Var det inte vår nyss? Hela min grupp är inte här så jag tog på lite andra villiga linslusar också. Annars består min hundgrupp av: Frasse, Leo, Locke, Coco, Ronja, Albin och Doris.







Coco och Locke vilar i värmen efter kylig vårpromenad



Leo på sin favoritplats i boxen



Min egen hund Zelda



Zaki var med oss ut idag och hängde glatt på



Nappe





Yoyo





Bazz





Djur i bur ;) Skymt genom gallret in till personalrummet


Hur hamnade märgbenet där? undrar Bruno


Mys-Bruno :)


//Hälsningar  från Lena



:)

Bilder från Fredags på rastgården, alla busade :)




















Kram
//Cristian

Fröken Carin

Nu sitter jag här. Min grupp har haft en bra vecka. Vi har tagit långa skön promenader varje dag. Jag har försök att vara mycket i skogen som min grupp älskar att vara i. Min grupp går Dante Nappe Obelix Chase Magic Molle Atlas och Lill-Leo. Här kommer lite smått och gott ifrån min grupp.

Fröken Carin


Hundriket 16/3-12

idag Fredag den 16/3-2012 har det varit fullt ös med alla vovvarna..... nu har de flesta hundarna lugnat ner sig efter flytten tillbaka från harpsundsvägen, de första dagarna var många lite stressade och många av de hade inte möjlighet att finna ro men äntligen så har det blivit bra och lugnt. Vi har promenerat hela veckan i timmar........flera kilometer har vi gått dagligen för både personalens och hundarnas hälsa ...promenaderna har hjälpt hundarna att koppla av på ett annat sätt i lokalen.

Vill meddela att vår kära Yaya ,Boxern har slutat på Hundriket samtidigt som vi fått en ny dagis kompis en Boxer hane, Dylan.
Vi kommer alla att sakna lilla söta Yaya

En trevlig sak är att Hundriket har blivit en valpstuga .. nu har vi massa valpar som springer över hela dagiset:) Lilla Freja, Simba,Delta och snart kanske vi får en ny ung hund/valp:)

Promenaden idag ...var jätte trevligt, Nisse och jag promenerade riktigt långt idag och sen så kom vi på att i närheten där vi befann oss fanns en rastgård så vi bestämde oss för att släppa hela gänget...ni skulle ha sett hur roligt hundarna hade det:) alla jagade varandra och brottades på ett fint sätt...inga hårdhänta lekar som tur...de flesta av gänget är så stabila så de lär alla hur man ska leka:)
Efter dagens lång promenad/lek så var alla helt slut...till och med Nisse och jag var helt trötta i huvudet... 


Puss och Kram
//Cristian


idag hade vi fredagsmys efter morgonpromenaden vi åt lunch + gott gott som denna fredag bestod av korvstroganoff med ris.  alla hundar slickade sig runt munnen Mums =)

slutet av veckan blev bara bättre och bättre och nu fredag är det faktiskt lugnt =).

lokalen är snart klar, bara lite små fix här och där. sen är de fin fint =) massa foton vill vi ha upp ich lite mer färg.

vi har två praktikanter här från gymnasiet som är här 3-4 dagar i veckan i ca 6 månader jennie och matilda 2 toppen tjejer som är helt underbara med hundarna.

bloggen kommer från och med nu uppdateras varje måndag och fredag av alla fröknar och ja hoppas verkligen ni kommer tycka det är kul att följa oss alla på hundriket lite mer än tidigare. Alla fröknar har fått kameror nu så vi alla lovar att fota massor också och lägga upp alla foton så fort vi kan så ni får se vad vi har för oss..

Vill ni boka kvartsamtal eller liknande är det bara att ringa till dagistelefonen och boka tid med den fröken du vill prata med =) nummret är 0729169129. Ni når oss mellan kl 6.30-18.00 svarar vi inte där går det bar att ringa till maddes mobil 0735463769 nås dygnet runt =)...

På måndag ska det fixas lite till i lokalen vi ska måla lite och sen städa och fortsätta tvätta upp all tvätt som vi samlade på oss i den tillfälliga lokalen där vi aldrig fick någon tvättmaskin.. Under lunch kommer vi även att fota ny bilder till allas krokar ,så se till så ni alla är på plats så nui får ett fint foto på eran krok..

ha en toppen helg ses på måndag massa kramar ////// fröken madde





En fin solig dag vi gick 2 timmar på morgonen sen var vi i rastgården och hundarna fick leka springa och umgås min lilla schäfervalp på 10 veckor fick följa med också Trevlig helg /// fröken Nisse





RSS 2.0