Vårmys

Hej alla hussar och mattar!

Snart är våren här på riktigt och vi har fått några smakprov i veckan med sol och några plusgrader! Vi har passat på att vara ute på långa härliga promenader när det varit så skönt väder och det har verkligen uppskattats hos era vovvar! Rasthagen har också varit besökt några gånger! Tråkigt nog har inte kameran åkt med.

Fröken Madde åkte iväg på semester idag och kommer vara tillbaka på dagis måndagen den 28 mars. Därför är det viktigt att ni hör av er på dagistelefonen 0736590950 och inte till Madde. Ni kan nå oss mellan 06.30 och 18.00 då det alltid finns en fröken här. Skicka sms går utmärkt det med.

Våran härliga vikarie Matilda kommer jobba istället för Madde som ni säkert redan har träffat. 

Ha det bäst!
Fröken J

litet inlägg från fröken madde

hej hej alla glada. Äntligen känns det som att våren rullar in sakta men säkert. hoppas detta väder stannar ett tag nu.. Vi har varit en del i rasthagen och uppe på toppen men vovvarna men dock är systemkameran på lagning men snart på plats på dagis igen så vi kan lägga upp lite nya fina bilder även på alla nya hundar.

i entren har det kommit lite nytt en förslagslåda med ett klotter block brevid  skriv gärna några rader om vad du tycker vi kan göra för att kankse just din hund eller du som ägare ska må bättre.  Finns ju alltid saker man kan förbättra.

jag (madde)  har inte varit så mycket på dagis har gått ner lite på deltid under en kort period allt ska bli bättre om två veckor, jag har haft fullt upp på massa olika sätt. jag håller just nu på att lära mig företagets ekonomi och ja dess helhet så jag lungt sen kan ha en bokförningsfirma som kan hjälpa mig men som sagt först vill jag lära mig allt själv..

Jag har även massa bröllopsplaner inför sommaren då jag ocb min fästman ska gifta oss, inte är det lita att tänka på men snart är allt färdigplanerat och man kan bara gå och vänta och längta =)...

Vi som jobbar nu på hundriket är Jessica  Långt blont/brunt hår heltid. Sen är det jag (madde)
och sist men inte minst har vi Carin som nu är heltidsanställd också.

Har ni frågor angående dagis får ni jätte gärna ringa mig på mitt privata nummer där jag nås dygnet runt. Annars kan ni också boka ett kvartsamtal med mig eller kankse just din hunds fröken =).. 

Glöm nu inte att lämna synpunkter, förslag mm i den nya burken vid bordet i entrèn

ha en forsatt trevlig vecka   mvh dagisfröken madeleine

RSS 2.0