Härlig Torsdag

Nu har snart hela veckan gått och allt går jätte bra på dagis. Ny dagis fröken ska vi få då Malin med sina vovvar Nora och Adidas måste sluta. Nya dagisfröken Jenny ska komma imorgon och prov jobba lite. Hon verkar vara en jätte go tjej. 

Som  ni ser har vi gjort om hemsidan lite för att de ska bli lite lättare för mig själv att kunna uppdatera på egen hand =). Jag hoppas ni kommer gilla den, nya sidan kommer ändras lite hela tiden tills jag är nöjd men gästboken och bloggen kommer vara den samma.  (Tack Mikaela för ett jätte bra jobb med sidan)
 
Inskolningarna börjar gå över nu vilket är jätte skönt då vi haft lite mycket nya hundar och många har inte varit vana med att vara borta från matte och husse men alla har klarar inskolningen galant =). Idag var det lilla Troy´s tur att sätta sina små tassar på vårat dagis för första gången. Allt rullar på Troy sitter med våran Andra Valp Merlot som inte gör något annat än att äta, leka och sova så jag vet att dom kommer passa bra ihop =). Välkommen lilla Troy.

Idag är det fin väder så lösa gruppen ska få gå till toppen medans dom andra får en riktigt lång och skön promenad genom örby =) och sedan mot bandhagen.
                  Hoppas alla får en bra dag mvh dagisfröken madeleine

testar

ALLT FUNKAR
image2

MADDE KLARADE DETTA PÅ EGEN HAND  MIN ANDRA HAND MIKALELA ÄR NÖJD =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0