GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Sista veckan har varit jättemysig inne, men extremt kallt ute. Imorgon är det julafton och här på dagis har vi haft massa julstämning. Vi har haft besök av jultomten som ni kanske märkt och idag har vi haft julbord med de få hundar som varit här idag. Massa köttbullar och prinskorv har vi lyxat på idag. Det var väldigt populärt bland era små voffar kan jag lova!

TACK FÖR ALLA FINA OCH GODA JULKLAPPAR!! hoppas era vovvar tyckte om våra julklappar.


Ett  julkort på Sixten!


Lite bilder från de närmaste veckorna. Selma, Saga, Nappe, Yoyo och Jessie myser på bänken.


Zaki i lådan med Nelly och Leon.


Yaya, Nisse, Albin, Alfons och Sixten

God jul och ett underbart gott nytt år! vi kommer sakna er tur att vi ses snart igen!

/ Jessica
   Madde
   Carin


Brr kallt!

Hej på er där ute i vinterkylan!

En massa snö som har trillat ner från himlen och termometern visar på en massa minusgrader! Mycket förberedelser blir det innan vi ska ut och vandra. Klä på både oss själva och alla vovvar. Vi försöker dela upp hundarna i grupper där endel gillar/orkar gå lite längre i kylan och där några får lite kortare och fler promenader! Nu när det är såhär extremt kyligt ute har vi börjat med 3 lite kortare promenader per dag så att era vovvar hinner värma sig lite emellan. De verkar uppskattas! :)

Ett problem vi har är saltet på vägarna/trapporna runt om i högdalen. Vi försöker så gott vi kan med att undvika saltade vägar. De är inte bra för era små vovvars tassar. Av kylan och saltet blir tassarna torra  och så börjar det att svida.

 Ett bra tips är att köpa tassalva på apoteket. Det är utformat som ett stift och innehåller mjukgörande fetter och kostar runt 30 kr.

Annars funkar allt bra här på dagis. Vi ska passa på att välkomna våran nya vovve Nisse en labbevalp som funkar perfekt i valprummet! Mycket lek och skoj där inne blir det under dagarna!

Lite tråkigt inlägg utan bilder men jag lovar att i nästa inlägg kommer det bilder från bl.a. när fröken Jessica var i rasthagen i snöyran förra veckan!

Ha det så bra !

/ Fröken Jessica


RSS 2.0