Måndag 4 maj

vid 2 tiden gick jag (madde) och vikarien marre till högdals toppen me lite lösa hundar vi hade det jätte mysigt i ca 40 minuter sen dök skräcken upp =) en stor orm så vi fick bege oss hemmåt.
Vi hade med oss: Wille, Yoyo, Loke, Scilla, Rosie, Selma, Merlot och Maximus

     

           
ormen som ligger där usch usch
 
När vi kom tillbaka från toppen var vi alla så skitiga och luktade skunk så vi fick ställa oss på kö in till duchen där dagisfröken Fie tog hand om oss =)

väl tillbaka på dagis skulle vi fota lite fina bilder på alla hundarna men vädret var så dåligt men ja tog lite fina bilder inne istället.



     
   
   
   
 
   
   



Kommer även in bilder på Fie´s och Lindas nya hundar som dom nyligen har fått hem från spanien. Dom hämatde upp dom under valborgs helgen på arlanda.. Två jätte fina vovvar som äntlige har fått bra hem i sina liv..

Ny hund har börjat Schäfern Sia kom till oss i dag och allt har gått jätte bra. Sia sitter med Freja, Merlot, Bellman och Cecil


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Huvva - tur inte jag var med på promenaden, hade gallskrikit av skräck för ormen. Men kul med alla bilder, jag snor några med Yo-Yo på för bloggen.

Kram o nosepuss

2009-05-05 @ 23:10:05
URL: http://yo-yosblogg.blogspot
Postat av: Birgitta

Huvva - tur jag inte var med då ni stötte på ormen - USCH! Kul att vi fick komma iväg och springa en stund idag iallafall.

På Torsdag kommer Yo-Yo hämtas vid 13-tiden och ska ha sem och är åter ons 27/5.

Kram & Nosepuss

2009-05-05 @ 23:13:04
URL: http://yo-yosblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0