Underbar dag

idag har det varit en underbar dag för nästan alla på dagis finns få som vi lider med för att det blir lite för varmt. stakars yaya för lite svårt att andas och orkar därför inte gå långt och samma sak gäller våran bjäse wille på över 80kg tungt att bära i denna värmen.

På fm vart det promender som vanligt fast långsamma och inte riktigt lika långt för alla. men på fm stack jag iväg med några från min grupp som kan vara lösa utan att rymma och ställa till med för mycket bus. Vi fick skjus av mickis som gör våran hemsida även hon tog med sig två vovvar sina egna. Lotus som vi träffat förut på toppen och nya tillskottet ecco. Två super fina killar som funkar toppen i min lilla flock dom vart en i gänget.

Vi åkte till ågesta gick en bra bit in i skogen preics in till klipporna vid vattnet och där släppte vi alla vilddjur =). vad kul dom hade mikaela stod för fotograferingen medans jag bara vart blöt och såg orolig ut när alla simmade långt ut och hoppade från klipporna. 

Jag hade med mig Maximus,Merlot,Yo-Yo,Scilla,Leia, min Jessie.

för första gången badade maximus frivilligt, va super kul att se. Scilla simmade också inte lika frivilligt men när hon väl var i tyckte hon det var helt oki.  När utflykten började närma sig sitt slut vet jag inte vem som var blötast jag, mickis eller hundarna =).....

Här kommer lite bilder från Ågesta
fotograf Mikaela



 

 




















Kommentarer
Postat av: Yo-Yo

Åh vilken härlig dag vi hade i Ågesta - speciellt att få sitta o skälla på folk efter stigen var super kul... fniss... sånt får jag aldrig göra för matte :O

/Yo-Yo

Matte snor ett kort på mej, ok?

2010-06-22 @ 20:01:28
URL: http://yo-yosblogg.blogspot.com
Postat av: Mikaela

Helk ok att du snor lite kort :)

Yoyo sköter sig faktiskt mycket bra, denna gång slapp Lotus till och med få skäll hehe ;)



Mikaela

2010-06-22 @ 23:48:43
URL: http://hoffenecho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0